GR / ENG

Μια ημέρα στο οινοποιείο της Οικογένειας Αποστολάκη

Μεγαλωμένη σε ένα οικογενειακό περιβάλλον που η παρασκευή του τσίπουρου και του κρασιού ήταν μία ιεροτελεστία ταυτόχρονα όμως αποτελούσε και το γεγονός κάθε χρονιάς, δε θα μπορούσα περνώντας τα χρόνια να μην ανακαλύψω τον συγκεκριμένο χώρο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Τριλογία ταρτάρ από τον chef Νίκο Καραθάνο.

Ο διακεκριμένος chef Νίκος Καραθάνος μας μυεί στα μυστικά της γαστρονομίας «παντρεύοντας» τις γεύσεις με ΤΣίΠΟΥΡΟ ΟΙΚΟΓέΝΕΙΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛάΚΗ. Στο παρακάτω βίντεο θα δούμε μια τριλογία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Μετάβαση στο περιεχόμενο