ΟΥΖΟ 1954: Το Ούζο της Οικογένειας Αποστολάκη από παλιά σμυρναίικη συνταγή
19 Ιουλίου, 2024
Δεν υπάρχουν Σχόλια
Το OUZO 1954 ταιριάζει στο ελληνικό καλοκαίρι. Ο ιδανικός τρόπος για να το απολαύσεις και μία συνταγή του σεφ Νίκου Καραθάνου για να το συνοδεύσεις
Μια ημέρα στο οινοποιείο της Οικογένειας Αποστολάκη
19 Ιουλίου, 2024
Δεν υπάρχουν Σχόλια
Μεγαλωμένη σε ένα οικογενειακό περιβάλλον που η παρασκευή του τσίπουρου και του κρασιού ήταν μία ιεροτελεστία ταυτόχρονα όμως αποτελούσε και το γεγονός κάθε χρονιάς, δε θα μπορούσα περνώντας τα χρόνια να μην ανακαλύψω τον συγκεκριμένο χώρο.
Τριλογία ταρτάρ από τον chef Νίκο Καραθάνο.
5 Ιανουαρίου, 2024
Δεν υπάρχουν Σχόλια
Ο διακεκριμένος chef Νίκος Καραθάνος μας μυεί στα μυστικά της γαστρονομίας «παντρεύοντας» τις γεύσεις με ΤΣίΠΟΥΡΟ ΟΙΚΟΓέΝΕΙΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛάΚΗ. Στο παρακάτω βίντεο θα δούμε μια τριλογία
Ζεστό cocktail με “ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ GREGO”
5 Ιανουαρίου, 2024
Δεν υπάρχουν Σχόλια
Ακούγοντας τη λέξη «τσίπουρο» η πρώτη σκέψη είναι: «με» ή «χωρίς»; Οι γνώστες του συγκεκριμένου αποστάγματος καταλαβαίνουν πως η ερώτηση αφορά την προσθήκη γλυκάνισου.